Projekti:

Škola engleskog jezika

Engleski jezik je postao obavezan uslov da biste konkurisali za posao i napredovali u karijeri. Ako niste zadovoljni vašim trenutnim nivoom znanja, ako zaostajete u školi ili na fakultetu, ne možete da se zaposlite, treba vam prekvalifikacija, izmiče vam unapređenje na poslu ili jednostavno želite da na poslovnim sastancima budete još ubedljiviji kada se susretnete oči u oči sa nekim ko je sa engleskog govornog područja, onda je intenzivni kurs engleskog jezika koji organizuje CePraV idealna prilika za vas.

Najbolji način da naučite jezik jeste da ga govorite!

Mesec dana Škole engleskog jezika traje ukupno 32 časa, odnosno četiri puta nedeljno po 90 minuta tokom četiri sedmice. Redovni upisni rokovi u Školu engleskog jezika su na početku svakog meseca, a nastava počinje 15. u mesecu. Letnja pauza je u periodu od 1. juna do 1. septembra.

Cilj ovog programa jeste da polaznicima omogući da nagrade, usavrše sebe znanjem i izgrade svoju karijeru. Ovaj kurs omogućava vam uspešno učestvovanje u poslovnim sastancima vođenim na engleskom jeziku uz korišćenje terminologije vezane za savremeno poslovanje.

Jezik vam niko ne može oduzeti!

Program kursa obuhvata:

  1. Polaganje testova procene nivoa znanja polaznika
  2. Izvođenje nastave engleskog jezika u trajanju od četiri nedelje sa dinamikom od 4 dvočasa od po 90 minuta nedeljno (ukupno 32 časa)
  3. Polaganje završnog ispita
  4. Izdavanje sertifikata o uspešno završenom kursu

Predavači na kursu su diplomirani filolozi, vrhunski stručnjaci iz oblasti stranih jezika.

Ovaj program obuke prati odgovarajuća literatura i materijali za učenje, koje dobijate besplatno. Literatura sadrži sve što je neophodno da usvajanje znanja bude što efikasnije.

Nastava se odvija od ponedeljka do petka (sa pauzom sredom) u terminima od 10, 11,45, 13.30 i 15.15 časova.

Nastava se održava u malim grupama u adekvatno opremljenom prostoru i prijatnoj atmosferi koja Vam omogućava da na kvalitetan način savladate gradivo.

Budi u Centru pravih vrednosti!